Zde může být vaše reklama.

ZLODĚJKA BEZ STUDU Přišla na kamarádskou návštěvu, pak dětem vybrala pokladničku

Přišla na kamarádskou návštěvu, pak dětem vybrala pokladničku

foto: Stevepb from Pixabay.com

11. 01. 2024 - 16:33

Zábřeh - Tvrdou lekci dostala od života žena ze Zábřehu, která počátkem týdne pozvala do bytu na pokec svoji známou, o které nevěděla, že je zkušená kriminálnice. Z původně kamarádského dýchánku se vyklubala pěkná zlodějna, když důvěřivá žena po odchodu návštěvy zjistila, že přišla o peněženku a oblečení. Výtečnice se navíc neštítila v nestřeženém okamžiku připravit její děti o našetřené peníze, když vyplenila i dětskou pokladničku.

 

Poškozená nelenila a případ začerstva nahlásila policii. Pro trestný čin krádeže prověřují policisté ze Zábřehu třicátnici, která už má nějaký ten vroubek připsaný v trestním rejstříku,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Po odchodu podezřelé z bytu hostitelka zjistila, že jí chybí peněženka s doklady a finanční hotovostí 2 600 Kč, čepice a mikina. Navíc zmizely i mince v hodnotě 2 500 Kč, které měly její děti ve spořicí kasičce.

„Celková škoda, která poškozené vznikla, byla vyčíslena na 8100 korun. Podezřelé hrozí za uvedený majetkový skutek, kterého se nedopustila poprvé, trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala mluvčí Zajícová..

Další články