Zde může být vaše reklama.

Okresní konference ČSSD řešila volby a zvolila nového předsedu

Okresní konference ČSSD řešila volby a zvolila nového předsedu

19. 11. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Okresní sociální demokraté se dnes sešli v Olomouci v RCO v sále Pegasus. Kromě oficiálního programu a voleb nového předsednictva řešili delegáti v zákulisí především povolební situaci ve straně a spory, které vznikly nenaplněnými ambicemi některých členů v krajském povolebním uspořádání.

Na konferenci bylo zvoleno nové předsednictvo okresu Olomouc. Předsedou byl místo dosavadního šéfa okresu Rozbořila zvolen dosavadní místopředseda a starosta Hlušovic Jaromír Malý. Zajímavější ale bylo dění v zákulisí, odkud tu a tam nějaká informace ven přeci jen unikla. Někteří členové strany se rozepsali především na sociálních sítích a obrázek o svorné jednotě olomoucké ČSSD nechť si každý udělám sám. "Paradoxy. Uprostřed bratr vyloučeného člena ČSSD Květoslava Urbáška z Police...Vpravo exsenátor Tesařík, jedna z osob která za vylučováním členů v Olomouckém kraji stála...," popsal na svém facebookovém profilu mohelnický právník a člen ČSSD Pavel Němec fotografii z titulu tohoto článku, kterou ČSSD dnes zveřejnila.

Sociální demokraty nyní čeká pokračování série okresních konferencí, už 22. listopadu se schází okres Šumperk, to hlavní se ale začne dít 5. prosince, kdy zasedne krajský výbor, jemuž jsou okresní konference předehrou.

-ms-

Další články