Zde může být vaše reklama.

Petr Hlídek je prý od pondělka podle očekávání novým ředitelem olomoucké Správy sportovišť

Petr Hlídek je prý od pondělka podle očekávání novým ředitelem olomoucké Správy sportovišť

18. 07. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Novým ředitele Správy sportovních zařízení města Olomouce se podle zatím neoficiálních informací stal dosavadní technický ředitel HC Olomouc Petr Hlídek. Výsledky výběrového řízení jsou známy od pondělka, o Hlídkovi se přitom spekulovalo od samého počátku. Jestliže před několika týdny radnice tvrdila, že se do konkurzu přihlásila celá řada zajímavých osobností, podle našich informací to nebyla pravda: ve výběrku měli být kromě Hlídka v podstatě jen čerství absolventi bez zkušeností.

videoprojektory web

O tom, že novým ředitelem Správy sportovních zařízení má být po odchozím Martinu Rakovi právě Petr Hlídek, jsme psali už před několika týdny zde. Výběrové řízení bylo v pondělí 17. července uzavřeno a Petr Hlídek se ředitelem skutečně stal. Ačkoli radnice kandidáty na místo ředitele během výběrového řízení oficiálně nezveřejnila, Hlídkovo jméno bylo známo dlouho dopředu. O ostatních zájemcích nebylo veřejně nic známo; podle zdrojů blízkých představenstvu se však vesměs jednalo o čerstvé absolventy vysokých škol bez jakýchkoli manažerských zkušeností.

O novém řediteli rozhodovalo představenstvo nové akciovky, v němž mají některé politické strany své zástupce. Z radničních politiků jsou členy představenstva primátor Antonín Staněk (ČSSD), a jeho náměstci Aleš Jakubec (TOP09) a Martin Major (ODS). V dozorčí radě společnosti pak zasedají Filip Žáček a Pavel Urbášek (oba ČSSD).

-vb-

Další články