Zde může být vaše reklama.

Program koncertů na léto Mixed Emotions zahráli v Černovíře, kam dál na koncerty?

Mixed Emotions zahráli v Černovíře, kam dál na koncerty?

08. 07. 2019 - 13:00

Sobotní koncert olomoucké skupiny Mixed Emotions v černovírské Sokolovně pomohl zahájit hudební léto, které je po skončení Slavností města již prosto všech velkých akcí na náměstí a spoléhá na domácí autorskou scénu, na několik zajímavých festivalů a na hvězdy, které uvítá především Jazz Tibet Club a Korunní Pevnůstka.

Kam na Hané za dobrou hudbou během července a srpna?

Už 13. července se můžete těšit na již tradiční fesťák Kosíř Fest, na akci vystoupí kapela Deep Purple Revival či Wanastovi Vjecy Revival. Nebude chybět soutěž v pojídání tvarůžkových kremrolí či kosířská tombola. Zázemí pro nejmenší návštěvníky zajištěno.

Ve čtvrtek 18. července vystoupí v Jazz Tibet Clubu Terence Blanchard. Ten získal během své bohaté kariéry už šest cen Grammy. Nejčerstvější sošku – za nejlepší instrumentální skladbu – si odnesl letos v únoru. Blanchardovo jméno rezonuje i filmovým světem. Složil totiž hudbu k více než třem desítkám celovečerních filmů a jeho skladatelskou všestrannost už mnohokrát využil i proslulý hollywoodský režisér Spike Lee.

31. července se pak stane Korunní Pevnůstka hostitelskou scénou pro Djabe & Steve Hackett (Genesis) - The Journey Continues Tour. Bývalý kytarista legendárních Genesis Steve Hackett vystoupí 31. července v olomoucké Korunní pevnůstce. Doprovázet jej nebude jeho tradiční doprovodná kapela, ale maďarská jazz-rocková formace Djabe. Steve Hackett, je vynikající kytarista, který bývá označován za toho, jenž začal hojně využívat ve své kytarové hře tzv. tappingu. Svou sólovou kariéru započal v roce 1978 po odchodu z Genesis.

 

Další články