Zde může být vaše reklama.

Již v sobotu Olomouc (o)žije – město zaplní hudba

Olomouc (o)žije – město zaplní hudba

foto: olkraj.cz

24. 06. 2022 - 16:00

Chystá se druhý ročník největšího hudebního festivalu v Ulicích, co kdy Olomouc zažila. Vzpomínáte na město plné hudebníků loni těsně po koronavirové epidemii, kdy město zaplavilo přes 60 kapel, sólistů a buskerů? Tak letos si tento zážitek budete moct vychutnat zcela bez omezení. A to již poslední červnovou sobotu.

Organizátoři se pro letošní rok rozhodli posunout termín konání festivalu na sobotu 25. června a věří, že posunou i zážitek, který návštěvníky čeká.

Od 17:00 vystoupí na „balkónu“ kapucínského kostela olomoučtí JUMPING DRUMS, kteří předvedou svou bubenickou show

O hodinu později se potom rozehrají místa před Olomouckými hospodami, bary a kavárnami v centru města. Hlavním dějištěm bude Náměstí republiky, Horní náměstí, Dolní náměstí a všechny přilehlé ulice.

„Máme radost, že se loni hudebníkům akce líbila a mají chuť se v tomto roce znovu zapojit a vytvořit pohodovou večerní atmosféru v centru města. Bez jejich nadšení by se festival nekonal. Navíc jich letos bude dokonce ještě víc než loni. Účast už přislíbilo na 70 hudebních těles, nebude chybět ani populární Triangl Band, který loni roztančil Horní náměstí. Návštěvníci se mohou těšit na pohodovou muziku v podání nejen olomouckých kapel a umělců. Ve městě bude znít folklór, populární hudba, blues, rock, folk, vokální tělesa, harfa, kytary, smyčcové nástroje, saxofony, akordeón, trumpety, zkrátka každý si přijde na své. Máme radost, že se hudebníci i podniky do tohoto festivalu mají chuť zapojit, udělat něco pěkného pro obyvatele a děkujeme městu Olomouc za velkou podporu při pořádání akce, které je také jejím partnerem,“ říká za organizátory Štěpán Havran.

Další články