Zde může být vaše reklama.

Rolling Stones Revival oslavili 15 let a vyprodali Bounty

Rolling Stones Revival oslavili 15 let a vyprodali Bounty

18. 03. 2019 - 00:00

Páteční narozeninový večírek olomouckého revivalu Rolling Stones vyprodal Bounty Rock Café a známé hity Gimme Shelter, Satisfaction nebo třeba You Can´t Always Get What You Want hřměly až u nádražního vestibulu.

Všichni muzikanti, kteří se ukázali na pódiu, přitom mají vlastní autorská uskupení s velmi kvalitní tvorbou, obvykle ale hrají koncerty jen pro několik málo věrných fanoušků. „Na revivaly se chodí víc, lidi chtějí slyšet písničky, které znají, případně se vrátit do mládí,“ řekl před koncertem frontman Rolling Stones Revival alias olomoucký Mick Jagger Radovan Hošek. Od prvního koncertu v Těšeticích uplynulo již patnáct let  a koncert k narozeninám skupiny v pátek odstartoval písní z roku 1994 You Got Me Rocking z alba Voodoo Lounge. Bounty Rock Café praskalo ve švech jako při návštěvě největších hudebních celebrit.
Za patnáct let existence došlo v sestavě skupiny k jediné personální změně, kdy na pozici bubeníka vyměnila Milena Hudcová Romana Crhu. Zbytek kapely hraje, stejně jako originální Rolling Stones, stále ve stejném složení, odchod do důchodu podobně jako originály z Velké Británie zatím neplánují.
-vb-

Další články