Zde může být vaše reklama.

Skupina Kabát ohlásila další olomoucký koncert

Skupina Kabát ohlásila další olomoucký koncert

04. 12. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Skupina Kabát ohlásila termíny halového turné na podzim roku 2017. Nechybí mezi nimi ani Olomouc, kde skupina vystoupí 7. listopadu. Turné začne 11. října 2017 v Chomutově a skončí 28. listopadu v Praze. V plánu jsou i dva koncerty na Slovensku.

Na halové turné skupina vyráží po čtyřech letech. Turné má s ohledem na svůj technický rozsah neuvěřitelných devatenáct koncertů. Kromě jasných hitů, které kapela „naskládala“ za dobu své existence, bude v play listu asi nejvíce rezonovat tvorba z posledního řadového alba DO PEKLA/DO NEBE. Kabát se vrací ke svému oblíbenému uspořádání koncertu doprostřed hal. Show by měla být interaktivní, a oproti předchozím koncertům uprostřed nabízí pro fanoušky tohoto „modelu“ novinku. Je to stání přímo u pódia, v samotném srdci scény. Zde bude kapela tzv. téměř na dosah.

Do seznamu přibyla i nová města, jako Chomutov, Třinec nebo Znojmo, kde sice opticky kapacity na tak velké koncerty nejsou, ale Kabát by rád tuto svou show přivezl i do těchto „menších“ měst. Byť to z pohledu pořadatele ekonomicky nejsou atraktivní místa, nechce se kapela omezit jen velká, relativně „tutová“ krajská města, ale chce přivézt koncerty co nejblíže ke svým fanouškům. Olomouc ale na seznamu nechybí a místní fanoušci skupiny se tak poprvé od července 2015 mohou těšit na koncert Kabátu.

-ms-

Další články