Zde může být vaše reklama.

Vystoupí Beata Hlavenková V olomouckém jazz tibetu proběhne benefiční koncert

V olomouckém jazz tibetu proběhne benefiční koncert

foto: Zuzana Snopková

03. 11. 2019 - 20:00

Andělem oceněná Beata Hlavenková představí album Sně v doprovodu multiinstrumentalisty Oskara Töröka. Výtěžek z akce v Jazz Tibet Clubu půjde na podporu olomoucké organizace Sdružení D, která pracuje s dětmi a mládeží na školách a v dětských domovech.

Beata Hlavenková a Oskar Török: Sně, 10. listopadu od 18:30 v olomouckém Jazz Tibet Clubu. Vstupenky v předprodeji v podloubí radnice nebo přímo v Jazz Tibetu.

Sně – nadžánrové básně, písně a snění

Beatu Hlavenkovou možná znáte ze společných koncertů s Lenkou Dusilovou, v tomto případě však svůj hudební a interpretační talent spojila s vynikajícím slovenským jazzovým multiinstrumentalistou Oskarem Törökem, který je známý svými přesahy od jazzu k reggae či punku. Na albu Sně zhudebnila pianistka básně svých oblíbených autorů Petra Borkovce a Bohuslava Reynka nebo texty Martina Vedeje a Doroty Barové.

Olomoucká organizace Sdružení D už skoro 20 let pořádá preventivní a osobnostně-rozvojové programy pro děti a mládež jak v olomouckých, tak mimoolomouckých školách a dětských domovech. Programy postavené na osobním prožitku a interaktivním zapojení účastníků se věnují tématům soužití ve třídě, prevenci šikany, xenofobie a rasismu nebo drogovým tématům a jsou mezi školami čím dál žádanější.

Další články