Zde může být vaše reklama.

Legenda kapely Genesis to rozjede v Bounty

Legenda kapely Genesis to rozjede v Bounty

foto: Archiv redakce

12. 12. 2023 - 16:28

V Bounty Rock Cafe vystoupí skotský zpěvák Ray Wilson, veřejnosti známý jako frontman legendárních Genesis. Na playlistu tak nebudou chybět známé hity této hudební formace, ale ani vlastní tvorba. Koncert, o který je mezi fanoušky obrovský zájem, se uskuteční 16. února. 

Wilson začal hrát v Genesis v roce 1996, kdy nahradil super hvězdného Phila Collinse. Vyrovnat se s mimořádně talentovaným předchůdcem, kterého znalo v té době miliony lidí, nebylo snadné. On to však zvládl na jedničku a s legendární kapelou nahrál její poslední album Calling All Stations.  

Nyní bude příležitost, aby si jej milovníci hudby vychutnali i v Olomouci. Wilson se sem vrací po třech letech. V Olomouci už hrál na 10. ročníku Bounty Rock Cafe Open Air. Už tehdy to byl pořádný nářez. Koncert “Genesis Classic performed by former Genesis lead singer Ray Wilson” nabídne během více než dvouhodinového představení, kde zazní cca pětadvacet největších hitů Genesis jako například “Home By The Sea”,“Solsbury Hill”,“Follow You Follow Me”, “No Son Of Mine”, “Congo” či“Land Of Confussion”. Wilsona bude doprovázet kapela, která z velké části pochází z Polska. Právě tam dlouhá léta slavný zpěvák žije. 

Není tedy pochyb, že i nyní se máme na co těšit. O tom, že se chystá velká hudební událost svědčí enormní zájem o vstupenky. Nadělte si je třeba pod stromeček. Každopádně si to nenechte ujít!  

Další články