Zde může být vaše reklama.

Pam Rabbit míří do Olomouce. Vystoupí v rámci oslav Šantovky!

Pam Rabbit míří do Olomouce. Vystoupí v rámci oslav Šantovky!

foto: Hudební knihovna.cz

19. 09. 2023 - 12:56

Češka arménského původu s uměleckým jménem Pam Rabbit patří k nejzajímavějším talentům naší současné hudební scény. Olomoucké publikum bude mít příležitost vidět její live koncert v rámci druhé části oslav 10. narozenin Galerie Šantovky. Uhrančivá diva, jenž svým originálním stylem vnesla do českého popu nové trendy, vystoupí jako jedna z hlavních hvězd večera! Akce proběhne 14. října a vstup na ni bude zdarma.

Tajemná zpěvačka s originální intonací hlasu od mala cítila velkou vášeň k hudbě a tanci. Ta ji přivedla k produkci vlastních songů i videoklipů. Žánrově se její styl dá popsat jako pop, rock a r'n'b. Nerada se ale zařazuje do žánrů, protože věří v individualitu a pohledy z různých úhlů na věc. Její texty často kombinují anglická a česká slova, čímž vzniká zvláštní pelmel vět, které na posluchače budí specifický dojem. Její tvorba reprezentuje náladu a emoce mladé generace. Ústředním motivem její tvorby je svoboda. Je přesvědčena o tom, že hudba je prostředek k vyjádření vlastní reality a fantazie. Zároveň v ní vidí sílu, která spojuje lidi už od počátku času.

Respekt si vydobyla již debutovou deskou EP „Mom, I´m Lost“. S níž se dostala do nejužší nominace Cen Anděl. V roce 2022 zde na předávání cen představila svou píseň „Stuck in the Cloud“, která výrazně zasáhla rádiový éter a rozšířila řady jejích fanoušků.

Pam Rabbit vystoupí v rámci druhé části oslav obchodního centra Galerie Šantovka, která navazuje na úspěšný zářijový koncert DJ Alla Farbena. Na akci vystoupí také Adam Mišík, Lake Malawi, We are Domi a O5 a Radeček. Více informací o akci, která proběhne opět před Šantovkou, najdete ZDE.

Další články