Zde může být vaše reklama.

Přijďte ochutnat dobroty na Lobster Food Festival. V sobotu 2. dubna nemusíte vařit.

Přijďte ochutnat dobroty na Lobster Food Festival. V sobotu 2. dubna nemusíte vařit.

foto: archiv: Lobster Group

31. 03. 2022 - 10:06

Jaro klepe na dveře. A s ním i první letošní olomoucký food festival. V atriu nové budovy na Envelopě (Kosmonautů 1221/2a) vás čeká bohatá nabídka jídla a pití a dobrá zábava k tomu. Ve stylovém Bistru Paulus a okolních prostorách můžete v sobotu 2. dubna od 11:00 do 19:00 hodin ochutnat více než dvě desítky specialit teplé i studené kuchyně, degustovat francouzská a moravská vína, pálenky z Hané nebo si koupit charitativní ukrajinský boršč. Připraven je také program pro děti a vystoupení několika kapel.

„Těšit se můžete na tradiční českou kuchyni i inspirace z Itálie a středomoří, masové i vege speciality, těstoviny, neapolskou pizzu, dlouze tažená masa a bohatý výběr sladkostí od našich cukrářek,“ říká Pavel Vysloužil z pořádající skupiny Lobster Group.

Na akci se představí restaurace Lobster, bistra Paulus a Helen, street food Maso v housce, Pizza Truck Frančesko (ten bude stát před vchodem) a vinařství Chateau Escot. Nabídku doplní stánek plzeňského Prazdroje a likérky Tosh z nedalekých Těšetic.

Nezapomeňte si poznačit v kalendáři, že 2. dubna nemusíte vařit.

Další články