
Olomouc má po letech šanci na druhý krytý bazén
Olomouc – Olomoučané mají šanci, že si za pár let zaplavou v novém krytém bazéně. Areál, jehož…
24. 05. 2019 - 05:59
Občas jsou guláše, které setřeme. Obvykle kvůli drobnostem, tam je to mdlé, tam zase kuchař neumí zahustit. Jinde to třeba netrefil. Ovšem Česká kuchyně na Horním Lánu, to je jiný level.
Přísně vám zakazujeme tam na guláš chodit. Poslední hodnocení jsme tam provedli před dvěma lety, a on se od té doby zhoršil. Na talíři vám přistane „tradiční česká kuchyně“, totiž guláš z vepřového (sic!) a mezi třemi kousky masa jakási „omáčka“, což je něco s něčím s dvěma kily mouky, tudíž na talíři se převaluje (skutečně a doslova) jakási zhuštěná hmota, a zkrátka je to hnus fialovej. To bez jakéhokoli přehánění. Nevábně to chutná, nevábně to vypadá a nevábně to voní, celé to připomíná sex s betonovým panelem; když máš hlad tak musíš, ale to neznamená, že se do půl hodiny nepůjde zvracet. Jediná drobná pochvala je za knedlíky, které tady umějí ohřívat (vařit asi ne) a jsou dobré, není to oschlé, jako to mnohdy bývá i v lepších hostincích. Přesto závěr – nikdy sem jíst nechoďte.
Olomouc – Olomoučané mají šanci, že si za pár let zaplavou v novém krytém bazéně. Areál, jehož…
Skvrny na středověkých lékařských knihách mohou vědcům poskytnout informace o složení tehdejších…
Olomouc - Jarní výstava Flora Olomouc letos nabídne návštěvníkům neopakovatelný zážitek –…
Olomouc – Příkladní a vzorní otcové jsou samci pštrosů emu hnědých, kteří nechají své družky…
Olomouc – Samec vzácného levharta mandžuského přijel na námluvy do olomoucké zoo na Svatém Kopečku.…
Olomouc – Hanácká metropole se opět chystá na jednu z nejvoňavějších a nejoriginálnějších akcí roku…