Tento týden o muži, který vyměnil kuchařský nůž za dláto
Rok 2020 byl kvůli covidovým restrikcím pro mnoho lidí silným šokem, který mnohdy přinesl změnu…
20. 06. 2019 - 11:00
Na restauraci U Morousů jsme byli zvědaví, guláš jsme tam hodnotili prvně. Dopadlo to hůř, než se čekalo.
Přestože byl guláš v rámci pondělního denního menu, čekání bylo nekonečné. Lokálem bloudila znuděná servírka, občas odbavila nějakého důchodce, kteří sem kvůli láci chodí ve větším než hojném počtu, a nic se nedělo. Když nám guláš konečně přistál na stole, byl posypaný pórkem namísto inzerovanou cibulí (asi pórek zbyl z polívky, toho dne na meníčku), ale pustit se do jídla nebylo jak, protože na stole chyběl příbor. Slečna servírka má sice v uchu asi kilometrový tunel a vypadá drsná, nůž a vidličku ale doručí až po dvojím připomenutí se. Pokud jde o jídlo: nedá se to jíst. Zjevně nebyl vývar, tudíž se to zalilo vyvařeným pórkem z polívky, chutná to, jako kdyby v tom plaval lák z okurek. Po velmi dlouhé době se tak stalo, že jsme jídlo ani nedojedli, protože se to doopravdy nedalo. Příště rozhodně jinam; Morous propadl na celé čáře a pan kuchař by měl jít od fochu.
Rok 2020 byl kvůli covidovým restrikcím pro mnoho lidí silným šokem, který mnohdy přinesl změnu…
Během včerejšího dne se na svou cestu za oceán vydal z olomoucké zoologické zahrady jeden z dnes…
Ve středu vyjde další číslo Hanáckého Večerníku, ve kterém se opět vrací recepty, které zvládnete…
Dnes si společně ukážeme recept na vynikající pikantní kuřecí s hořčicí a bramborem. Jde o recept…
Letos to bude již 15 let, co olomoucký europoslanec Jan Březina přišel s originálním nápadem –…
O další úspěšné rozmnožení zvířat v olomoucké zoologické zahradě se v minulých dnech postarali…