
Zemřel Jaromír Czmero, dlouholetý olomoucký politik
Po krátké těžké nemoci zemřel ve čtvrtek 9. října bývalý náměstek primátora Olomouce, člen městské…
foto: Archiv redakce
01. 06. 2020 - 15:00
11. květen, to je datum, které si milovníci kvalitní gastronomie určitě zapamatují. Právě v tento den, kdy přišla další vlna rozvolnění „koronarestrikcí“, byl Olomoučanům představen nový projekt s názvem Maso v housce. Stojí za ním tým Lobster Restaurant, zejména dvojice František Pospíšil, šéfkuchař a vedoucí kuchyně Lukáš Vrba. Mimochodem, oba dávní absolventi jesenické Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Krásný příklad toho, jak se absolventi z našeho kraje nejprve vydali do světa, získali zkušenosti a ty teď opět předávají dále v regionu. Donedávna zejména pod vlajkou restaurace Lobster, nyní i s novým projektem.
Po krátké těžké nemoci zemřel ve čtvrtek 9. října bývalý náměstek primátora Olomouce, člen městské…
Vůně letního dne, smích dětí, tóny hudby, které se nesou nad loukou, a přátelská atmosféra, kde se…
Dokončit Michalské schody a následně se pustit do dalších schodů, které vedou do Výpadu od…
Přemyslovice - Jen pár kilometrů od sebe stojí rozhledny na vrcholu Strážná u Přemyslovic a na…
Olomouc - Aktivní senioři se mohou hlásit do dalšího ročníku vzdělávacího cyklu Blízká setkání…
„Na krála, pantáto, na krála! Máme krála chodobnyho, na všecke strane obranyho, ale pře tym…