
Olomouc má po letech šanci na druhý krytý bazén
Olomouc – Olomoučané mají šanci, že si za pár let zaplavou v novém krytém bazéně. Areál, jehož…
foto: Archiv redakce
01. 06. 2020 - 15:00
11. květen, to je datum, které si milovníci kvalitní gastronomie určitě zapamatují. Právě v tento den, kdy přišla další vlna rozvolnění „koronarestrikcí“, byl Olomoučanům představen nový projekt s názvem Maso v housce. Stojí za ním tým Lobster Restaurant, zejména dvojice František Pospíšil, šéfkuchař a vedoucí kuchyně Lukáš Vrba. Mimochodem, oba dávní absolventi jesenické Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Krásný příklad toho, jak se absolventi z našeho kraje nejprve vydali do světa, získali zkušenosti a ty teď opět předávají dále v regionu. Donedávna zejména pod vlajkou restaurace Lobster, nyní i s novým projektem.
Olomouc – Olomoučané mají šanci, že si za pár let zaplavou v novém krytém bazéně. Areál, jehož…
Skvrny na středověkých lékařských knihách mohou vědcům poskytnout informace o složení tehdejších…
Olomouc - Jarní výstava Flora Olomouc letos nabídne návštěvníkům neopakovatelný zážitek –…
Olomouc – Příkladní a vzorní otcové jsou samci pštrosů emu hnědých, kteří nechají své družky…
Olomouc – Samec vzácného levharta mandžuského přijel na námluvy do olomoucké zoo na Svatém Kopečku.…
Olomouc – Hanácká metropole se opět chystá na jednu z nejvoňavějších a nejoriginálnějších akcí roku…