Tento týden o muži, který vyměnil kuchařský nůž za dláto
Rok 2020 byl kvůli covidovým restrikcím pro mnoho lidí silným šokem, který mnohdy přinesl změnu…
20. 09. 2020 - 12:00
Také dnes se podíváme na jeden výborný recept, který se hodí třeba k nedělnímu obědu. Jde o texaskou specialitu, Chilli con carne. A protože není čás ztrácet čas, jdeme rovnou na to!
Ingredience
1 lžíci oleje, 1 velkou cibuli, 1 čerstvou červenou papriku, 2 stroužky česneku, 1 vrchovatou lžíci pálivého chilli (nebo 1 lžičku, pokud chcete jemnější pokrm), 1 lžíci mleté sladké papriky, 1 lžíci římského kmínu, 500 g mletého hovězího masa, 300 ml hovězího vývaru, 400 g konzervovaných rajčat, ½ lžíce sušené majoránky, 2 lžičky rajčatového protlaku, 400 g sterilovaných červených fazolí, sůl a čerstvě mletý pepř, 2 lžíce cukru nebo kostička tmavé čokolády
Rok 2020 byl kvůli covidovým restrikcím pro mnoho lidí silným šokem, který mnohdy přinesl změnu…
Během včerejšího dne se na svou cestu za oceán vydal z olomoucké zoologické zahrady jeden z dnes…
Ve středu vyjde další číslo Hanáckého Večerníku, ve kterém se opět vrací recepty, které zvládnete…
Dnes si společně ukážeme recept na vynikající pikantní kuřecí s hořčicí a bramborem. Jde o recept…
Letos to bude již 15 let, co olomoucký europoslanec Jan Březina přišel s originálním nápadem –…
O další úspěšné rozmnožení zvířat v olomoucké zoologické zahradě se v minulých dnech postarali…