Zde může být vaše reklama.

Kapitán bude chybět 19. kolo: Sigma hraje na Bohemians

19. kolo: Sigma hraje na Bohemians

foto: Petr Pelíšek

12. 02. 2021 - 16:04

Pořad 19. kola FORTUNA:LIGY poslal fotbalisty SK Sigma Olomouc do hlavního města. V neděli hrají v Praze proti Bohemians 1905, v Ďolíčku se bude začínat ve 14 hodin.

Sigma v posledních dvou zápasech uhrála jeden bod, její nedělní soupeř šest. Nejen proto to budou mít Hanáci složité. Klokani jsou doma nepříjemným protivníkem, navíc na jejich stadionu má terén obvykle k ideálu hodně moc daleko. „Bohemka je bojovný tým. V Dolíčku hrávají dvě mužstva, kromě nic také Pardubice, takže hřiště dostává v tomto počasí pořádně zabrat a nebude v dobrém stavu. Jsme kombinačnější mužstvo, s terénem se budeme muset vyrovnat, stejně tak se budeme muset vyrovnat Bohemce v osobních soubojích,“ řekl asistent trenéra SK Sigma Jiří Neček pro klubový web. „Terén bude pro obě mužstva stejný a nemůžeme se na to vymlouvat. Trénujeme v minus deseti, kluci si to už vyzkoušeli a musejí si na to zvyknout,“ podotkl.

Sigma do utkání opět nemůže jít kompletní. Stopku za čtyři žluté karty mají Roman Hubník a Pablo González, na marodce jsou David Houska, Jáchym Šíp a Milan Kerbr. Před týdnem doma proti Spartě musel po půl hodince hry pro zranění střídat Michal Vepřek.

Utkání Bohemians 1905 versus SK Sigma Olomouc se hraje v neděli 14. února od 14.00 (rozhodčí Pavel Julínek – Adam Horák, Vít Melichar).

Pravděpodobné sestavy
Bohemians Praha: Le Giang – Dostál, Krch, Hůlka, Vondra – Vaníček, Květ, Jindřišek, Vodháněl – Necid, Hronek. Trenér Luděk Klusáček.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Beneš, Poulolo, Zmrzlý – Zahradníček, Daněk, Greššák, Breite, Hála – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Další články