Zde může být vaše reklama.

Vložený zápas 23. kolo: Sigma dohrává proti Slovácku

23. kolo: Sigma dohrává proti Slovácku

foto: Petr Pelíšek

05. 04. 2021 - 14:00

Tři dny po sobotním utkání proti Pardubicím budou fotbalisté SK Sigma Olomouc zase v akci na Andrově stadionu. Budou totiž dohrávat zápas 23. kola FORTUNA:LIGY proti 1.FC Slovácko, který byl z původního termínu odložen vzhledem ke karanténě v týmu soupeře. Střetnutí se uskuteční v úterý 6. dubna s výkopem v 16.30.

Ve víkendovém pětadvacátém kole nejvyšší soutěže dosáhli oba úterní soupeři odlišných výsledků. Sigma doma prohrála s Pardubicemi (0:1) a Slovácko zvítězilo v Opavě (2:1). Tým z Uherského Hradiště drží dobrou formu, je na třetím místě v tabulce, takže Hanáky v dohrávce nečeká nic lehkého. Po nepovedené sobotě byl trenér Sigmy nazlobený. „Naštvali mě šíleně. Pracujete s tím, chystáte se na něco. Pak přijdete na hřiště a vypadá to úplně jinak. Ale v dnešním fotbale jak nemáte náběhy, nebudete sprintovat, tak nemáte šanci hrát velký fotbal. Protože hrát jen do nohy, na držení míče, na to už se dávno nehraje. Dokud tam tyto věci nebudou, tak nikdy nikoho neporazíme,“ řekl Látal.

Olomoučtí pro utkání nebudou kompletní. Záložník David Houska je v trestu za čtyři žluté karty a jeden zápas nesmí hrát, zranění jsou obránce Michal Vepřek a středopolař Lukáš Greššák.

Utkání SK Sigma Olomouc versus 1. FC Slovácko se hraje v úterý 6. dubna od 16.30 (rozhodčí Petr Hocek – Tomáš Mokrusch, Lucie Ratajová).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Hubník, Poulolo, Zmrzlý - Zahradníček, Daněk, Breite, Hála  – Chytil, Nešpor. Trenér Radoslav Látal.
1.FC Slovácko: Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček - Petržela, Sadílek, Kubala, Jurečka - Kliment. Trenér Martin Svědík.

Další články