Zde může být vaše reklama.

Zase jedou ven 28. kolo: Sigma hraje v Budějovicích

28. kolo: Sigma hraje v Budějovicích

foto: Petr Pelíšek

19. 04. 2021 - 14:00

Uprostřed anglického týdne jsou fotbalisté SK Sigma Olomouc. Během sedmi dnů mají na programu tři zápasy, po sobotní domácí remíze s Teplicemi (1:1) budou v úterý bojovat o dalších ligové body do tabulky FORTUNA:LIGY v Českých Budějovicích (15.00). Pak hrají v sobotu doma s Baníkem Ostrava.

Sigmu v posledních týdnech trápí absence, naposledy proti Teplicím chyběli pro nemoci nebo zranění Martin Hála, Kryštof Daněk, Tomáš Zahradníček, Lukáš Greššák, Jakub Yunis, Michal Vepřek a Martin Nešpor. „Marodka je pro nás obrovská. Tak tak jsme to v sobotu poskládali. Zase tam máme nějaká drobná zranění, nevím, jestli nebudeme muset sáhnout do béčka. Ten týden je velmi našlapaný. Zatím to moc nevypadá, že by se někdo uzdravil,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Hanáci jsou po sedmadvacátém kole na devátém místě, Budějovice jsou dvanácté. Z posledních pěti kole uhrálo Dynamo jen jeden bod, naposledy v sobotu prohrálo v Karviné nula tři.

Utkání SK Dynamo České Budějovice versus SK Sigma Olomouc se hraje v úterý 20. dubna od 15.00 (rozhodčí Pavel Franěk – Jan Váňa, Zdeněk Vaňkát).

Pravděpodobné sestavy
Č. Budějovice:  Drobný - Čolič, Talověrov, Králik, Novák - Havelka, Čavoš - Mészáros, Javorek, Mršič - Brandner. Trenér David Horejš.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý – Sladký, Breite, Houska, González – Chytil, Zifčák. Trenér Radoslav Látal.

Další články