Zde může být vaše reklama.

Poslední zápas sezony 34. kolo: Sigma hraje v Liberci

34. kolo: Sigma hraje v Liberci

foto: Petr Pelíšek

28. 05. 2021 - 16:00

To je konec. Fotbalovou FORTUNA:LIGU čeká poslední květnový víkend poslední kolo ročníku 2020/2021. Ve 34. dějství české nejvyšší soutěže hraje tým SK Sigma Olomouc v Liberci. Hraj se v sobotu od 17 hodin.

Zápas bude posledním pro trenéra Radoslava Látala i jeho asistenta Jiřího Nečka. S koncem sezóny jim končí smlouva v klubu už dál pokračovat nebudou. Stejně tak záložník David Houska i obránce Milan Kerbr, který se už během ligového jara přesunul do realizačního týmu. Ovšem zrovna Kerbr si ještě v posledním kole zahraje, symbolicky by měl nastoupit na poslední tři minuty utkání, v Liberci totiž prožil nejlepší pasáž své kariéry.

Chybět v olomoucké sestavě budou pro zranění záložník Lukáš Greššák, útočník Jakub Yunis  a obránci Michal Vepřek s Martinem Sladkým, v předchozích kolech trápila Sigmu spousta dalších absencí a není vyloučeno, že většina z nich bude pokračovat i pro poslední ligové dějství. Scházet bude také útočník Jak Fiala, který má stopku na jeden zápas za vylučení z domácího zápasu s Mladou Boleslaví.

Utkání FC Slovan Liberec versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 29. května od 17.00 (rozhodčí Ondřej Berka – Petr Kotalík, Dan Vodrážka).

Pravděpodobné sestavy
Liberec: Knobloch - Fukala, Karafiát, Chaluš, Mikula - Pešek, Matoušek, Mara, Sadílek, Mosquera - Rondič. Trenér Pavel Hoftych.
SK Sigma Olomouc: Macík – Látal, Beneš, Poulolo, Zmrzlý – González, Daněk, Breite, Hála – Chytil, Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Další články