Zde může být vaše reklama.

Smutné loučení Basketbalisté doma prohráli s Prostějovem

Basketbalisté doma prohráli s Prostějovem

foto: Petr Pelíšek

18. 12. 2019 - 22:33

Letošní poslední soutěžní utkání se týmu Basketbal Olomouc nepovedlo. Doma prohrál s Prostějovem, když zápas ztratil především za vlažnější první polovinu.

„Měli jsme velice špatný vstup do zápasu, vlažný první poločas. Hráči si mysleli, že to přijde samo. Pak jsme se do utkání vrátili, dostali jsme se na bod. Ale potom nám došly síly, dá se říct, že jsme zaslouženě prohráli. Sice jsme nedávali spoustu otevřených střel, to nás také hodně přibrzdilo. Kluci bojovali, ale výkon nebyl dobrý,“ řekl trenér Olomouce Michal Pekárek. Jeho tým měl v posledních kolech trošku smůlu. „Měli jsme dvě tři utkání, která opravdu mohla skončit v náš prospěch. Dva zápasy jsme prohráli o bod, jeden z nich v poslední vteřině, další utkání jsme prohráli, když jsme minut před koncem vedli o pět bodů. Do toho nějaká zranění a je to tak, jak to je. Ale budeme bojovat, abychom byli v první trojce,“ podotkl Pekárek.

Basketbal Olomouc - BCM Orli Prostějov 67:79 (16:23, 29:43, 54:61)

Rozhodčí: Kapaňa, Petrák.
Basketbal Olomouc: Dedek 14, Jurka 12, Sehnal 8, Šmerda 8, Tůma 6, Jančík 5, Hlobil 4, Štěpán 4, Kincel 4, Radovski 2, Tomeš.

Další články