Zde může být vaše reklama.

Přípravný fotbal Béčko FK Nové Sady podlehlo SK Sigma U 18

Béčko FK Nové Sady podlehlo SK Sigma U 18

foto: Petr Pelíšek

12. 07. 2020 - 14:08

Béčko FK Nové Sady hrálo v neděli dopoledne doma proti starším dorostencům SK Sigma Olomouc U 18. Po obě mužstva šlo o první utkání přípravy. To se nakonec lépe podařilo hostům, kteří z mnoha šancí proměnili jen sedm. Své možnosti měli i domácí, ale těm se dát gól nepodařilo.

„Utkání se mi líbilo, je to určitě lepší, než trénink. Hráli jsme proti místy tvrdě hrajícímu soupeři a jsem rád, že kluci ukázali odolnost v osobních soubojích, nebáli se. Tým ukázal, že je to dobrý ročník a umí hrát fotbal,“ řekl trenér SK Sigma U 18 Roman Sedláček.

„Měli jsme v podstatě s áčkem dva těžké zápasy ve dvou dnech. V sobotu proti Rýmařovu, v neděli s osmnáctkou Sigmy. Nepřišli mi dva hráči, Škoda s Koppem, což je škoda. Ale bylo vidět, že jsme se potkali poprvé skoro měsíční pauze, byl to takový opravu ostrý start. Mrzelo mě, že jsme alespoň nedali jeden gól,“ řekl trenér Nových Sadu Miroslav Lojka.

FK Nové Sady B – SK Sigma Olomouc U 18 0:7 (0:3)

Branky: 23. a 73. Smolka, 10. Koláček, 18. Seehof, 48. Saňák, 56. (pen.) Paar, 82.Dobrý.

FK Nové Sady: Zbořil – Ronza, Smrček, Dokoupil, Kirschbaum – Novotný, Andreev, Nguyen, Janeček – Repčík, Drábek. Trenér Miroslav Lojka.
SK Sigma U 18: Bílý – Paar, Němeček, Kadlec, Smolka – Skopal, Vítek, Dobrý – Saňák, Seehof, Koláček. Střídal Opatřil. Trenér Roman Sedláček.

Další články