Zde může být vaše reklama.

Další příprava Béčko Sigmy dalo Šumperku čtyři branky

Béčko Sigmy dalo Šumperku čtyři branky

foto: Petr Pelíšek

14. 07. 2020 - 19:35

Druhé utkání přípravy na novou sezonu sehrálo třetiligové béčko SK Sigma Olomouc doma na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu proti diviznímu Šumperku. Hosté, které trénuje bývalý záložník Sigmy Zdeněk Opravil, drželi dlouho příznivý stav, v závěru ale inkasovali a nakonec prohráli o čtyři branky.

Vstup do zápasu se povedl béčku výborně a po trefě Baďury rychle vedlo. Na další branky se čekalo až do druhé půlky. Po hodiny hry se trefil krásně do levé šibenice Spáčil. Ten přidal v 77.minutě třetí branku povedenou ranou k pravé tyčce. A vzápětí uzavřel stav po centru Malacky střelou z voleje Šidlík.

„Konečně si někteří hráči vzali k srdci to, že musíme včas střílet. Už v prvním poločase se to několikrát krásně otevřelo na střelu Grygarovi, potom se to povedlo Spáčilovi. Na tréninku se tomu věnujeme, neustále střední záložníky nutíme do střelby. A ukázalo se, že Spáčil má fakt výbornou střelu, dal dva krásné góly. Zápas se nám povedl, samozřejmě béčko Opavy bylo asi trénovanější. Šumperk se snažil, tempo bylo poplatné vedru, nás bylo trošku více na střídání, takže soupeř potom trošku odpadl. Chtěli jsme tempo hry stupňovat, což se dařilo, ale bylo znát, že hráči mají v nohách dvoufázové tréninky, jsme v plné přípravě,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

Další utkání hraje SK Sigma B v sobotu v Kozlovicích (16.00).

SK Sigma Olomouc B – FK Šumperk 4:0 (1:0)

Branky: 60. a 77. Spáčil, 2. Baďura, 78. Šidlík.

SK Sigma B: 1. poločas: Gröger – Grečmal, David, Pavelka, M. Galus – Vybíral, Grygar, Hausknecht, Beňa – Langer, Baďura. 2. pol.: Obzina – Twardzik, Bednár, David (60. Pavelka), M. Galus (60. Diblík) – Grečmal (75. Vybíral), Spáčil, Grygar (60. Hausknecht), Malacka – Hapal, Šidlík. Trenér Augustin Chromý.

Další články