Zde může být vaše reklama.

Přípravný fotbal Béčko Sigmy má další jasné vítězství

Béčko Sigmy má další jasné vítězství

foto: Petr Pelíšek

21. 07. 2020 - 19:17

Třetiligové béčko SK Sigma Olomouc hrálo dnes doma na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu přípravné utkání proti diviznímu Přerovu. Soupeře, kterého trénuje bývalý útočník Sigmy David Rojka, porazilo pět k nule.

Sigma měla výtečný vstup do zápasu a rychle vedla. Podobné to bylo i na startu druhé půlky, kdy přidala další dvě branky. Dvanáct minut před koncem pak dal pátý gól David, bylo to po rohovém kopu.

„Jak už jsem řekl po sobotním duelu v Kozlovicích, tak každý takový zápas je lepší, než trénink. Ale vidím tam takovou tu naši českou mentalitu, že jak my, tak soupeř, podlehneme tomu, že najednou vyleze slunce a některým se nechce běhat. Chvílemi to na mě tak působilo. Dali jsme poměrně rychle v každém z poločasů dvě branky a pak tempo upadlo, což se mi vůbec nelíbilo. Hráči musí tempovat hru, hrát pořád stejně, proměňovat šance, aby se chytili. Zahazování některých šancí bylo až komické, o tom si ještě promluvíme,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

„Maličko jsme museli počítat s tím, že prohrajeme. Kluci ze Sigmy opět ukázali, že kvalitu mají, v rychlosti, agresivitě by si s divizí měli poradit a také to předvedli. My máme zranění tři hráče základní sestavy, s nimi bychom byli o něco silnější. Máme v kádru hodně mladých hráčů, pro ně je to velká škola,“ řekl trenér Přerova David Rojka.

Další zápas hraje SK Sigma B doma znovu na dvojce v sobotu proti Rýmařovu (10.15).

SK Sigma Olomouc B – Přerov 5:0 (2:0)

Branky: 9. a 54. Baďura, 4. Vybíral, 53. Hapal, 78. David. Rozhodčí: Křepský

SK Sigma B: 1. poločas: Trefil – Twardzik, Pavelka, Bednár, M. Galus – Vybíral, Grygar, Hausknehct, Šidlík -  Baďura, O. Hapal. 2. pol.: Obzina – Diblík, Pavelka, David, Bednár – Vybíral, Hausknecht, Spáčil, O. Hapal, Grečmal – Baďura. Trenér Augustin Chromý.

Další články