Zde může být vaše reklama.

Povedená generálka Béčko Sigmy porazilo Ústí, Zlatohlávek dal hattrick

Béčko Sigmy porazilo Ústí, Zlatohlávek dal hattrick

foto: Petr Pelíšek

29. 02. 2020 - 13:58

Generálku na jarní část MSFL hrálo béčko SK Sigma Olomouc dnes doma proti Ústí nad Orlicí. Soupeři nastřílelo pět branek, střelcem zápasu byl útočník Tomáš Zlatohlávek, který dal v prvním poločase hattrick.

Béčko si se soupeřem po úvodním krátkém oťukávání začalo rychle pohrávat. V 5. minutě poslal Sigmu do vedení Zlatohlávek, který do pauzy přidal ještě dvě branky = hattrick. Mnoho dalších šancí zůstalo bez využití, to samé platilo i ve druhém poločase docela dlouho. Až v závěru přidali další góly Langer a Grečmal.

„Myslím, že jsme podali dobrý výkon. Bylo vidět, že kluci hráli s chutí. Měli jsme za sebou jeden trénink na trávě. Úvodní minutky byly těžké, ale podařilo se nám dát rychlý gól. A potom jsme měli mnoho dalších šancí, dali jsme pět branek, ale mohlo jich být mnohem více. Byl to dobrý kolektivní výkon. Samozřejmě mistrovské utkání, hlavně venku, bude o něčem jiném, už příští víkend v Rosicích. Musíme se zlepšit hlavně obranných standardních situací, tam jsme měli mezery, musíme je bránit poctivěji,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý. Dva hráči mu ve srovnání s předchozími zápasy chyběli. „Galus je po zranění, připravuje se s kondičním trenérem, Vybíral bude na devadesát procent i na jaře na hostování v Otrokovicích,“ podotkl Chromý.

SK Sigma Olomouc B – Ústí nad Orlicí 5:0 (3:0)

Branky: 5., 13. a 44. Zlatohlávek, 73. Langer, 75. Grečmal. Rozhodčí: Silný. Diváci: 60.

SK Sigma: B Reichl (46. Trefil) - David, Neuer, Kotouč (62. Langer), Beňa - Grečmal, Grygar (46. Baďura), Spáčil, Daněk, Šíp (75. Grygar) - Zlatohlávek. Trenér Augustin Chromý.

Další články