Zde může být vaše reklama.

Rozhodl Langer Béčko SK Sigma doma vyhrálo nad Slováckem B

Béčko SK Sigma doma vyhrálo nad Slováckem B

foto: Petr Pelíšek

13. 03. 2022 - 12:47

V prvním jarním domácím utkání Moravskoslezské fotbalové ligy hrálo béčko SK Sigma Olomouc doma na hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu proti Slovácku B. Hanáci prohrávali, ale pak se jim povedlo vývoj otočit a získat všechny body. Mužem zápasu byl záložník Štěpán Langer, který dal dvě branky.

Béčko mělo do zápasu trošku vlažný vstup a pykalo za to. Už ve 4. minutě šli totiž po přímém kopu do vedení hosté. Sigma se postupně probrala z letargie a začala hrát. Což se projevilo i na ukazateli stavu, ještě do pauzy Hanáci vedli. Nejprve ve 37. minutě srovnal hlavou po centru zprava Šíp, o pět minut později pak proletěl středem obrany Langer a skvěle trefil k levé tyčce. Po pauze bylo jasné, o co půjde. Domácí se snažili jistit třetím gólem náskok, hosté zase srovnat. Povedlo se to první, šest minut před koncem dal na tři jedna přímo z rohového kopu Langer

„Byl to těžký zápas. Dostali jsme brzy branku, což naši hru na několik minut ovlivnilo. Pak se tým zvedl a dvěma brankami do poločasu otočil. Po přestávce jsme mohli rozhodnout dřív, velkou šanci měl Šíp. Kluci pak utkání dohráli dobře,“ řekl trenér SK Sigma Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – 1.FC Slovácko B 3:1 (3:1)

Branky: 42. a 84. Langer, 37. Šíp-- 4. Vincour. Rozhodčí: Koláček – Hanák, Macrineanu. ŽK: Vymětalík, Fiala, Šíp, Slavíček – Kratochvíla, Kočí. Diváci: 125.

SK Sigma B: Stoppen – Slavíček (73. Grečmal), Hubník, Vepřek, Sláma – Uriča (32. Hadaš), Langer, Vymětalík, Slaměna (82. Piňa Mujica), Šíp (82. Fabiánek) – Fiala. Trenér Augustin Chromý.

Další články