Zde může být vaše reklama.

Druhá výhra v přípravě Béčko SK Sigma má další vítězství

Béčko SK Sigma má další vítězství

foto: Petr Pelíšek

18. 07. 2020 - 19:23

Třetiligové béčko SK Sigma Olomouc hrálo dnes třetí přípravný zápas. Cestovalo k němu do Kozlovic. Divizní domácí tým Sigma porazila o čtyři branky, po dvou dala v každém z poločasů.

V první půlce se dvakrát střelecky prosadil Malacka, pokaždé to bylo po přihrávce Baďury. Ovšem po hnusném zákroku musel Malacka ještě před poločasem střídat. Ve druhé části utkání přidali hosté další dvě branky. Nejprve se sám před brankářem nemýlil Šidlík, pak dal čtvrtý gól utkání Langer.

„Přivítalo nás krásné prostředí, nádherné hřiště. Bylo po dešti, dařilo se dobře kombinovat, hráčům se to evidentně líbilo, protože míč byl rychlý a trávník kvalitní. Myslím, že jsme hráli dobrý kombinační fotbal, ale samozřejmě to má ještě hodně mezer. Dobře se zapojili mladí hráči, Malacka dal dva góly, i když pak musel pro zranění odstoupit. Skopli ho tam, asi za ty góly … Líbí se mi, jak se do toho mladí hráči dostávají, bojují, i když v prvním poločase jsme měli štěstí při dvou rohových kopech soupeře, tam nás měli potrestat, špatně jsme obsadili hráče. Měli jsme spíš štěstí, že to skončilo čtyři nula. Ve druhém poločase už jsme si to pohlídali, ale zrovna bránění standardek je to, v čem se musíme zlepšit,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

Další přípravný zápas hraje SK Sigma B v úterý doma proti Přerovu (17.00).

Kozlovice – SK Sigma Olomouc B 0:4 (0:2)

Branky: 6. a 31 Malacka, 55. Šidlík, 69. Langer.

SK Sigma B: 1. poločas: Gröger – Diblík, David, Bednár, M. Galus – Grečmal, Spáčil, Grygar, Langer, Malacka (39. Vybíral) – Baďura. 2. pol.: Kubica – Twardzik, David (60. Kotouč), Pavelka, M. Galus (75. Grečmal)– Vybíral (69. Grygar), Hausknecht, Langer, Hapal, Beňa – Šidlík. Trenér Augustin Chromý.

Další články