Zde může být vaše reklama.

Jasná záležitost Béčko SK Sigma nedalo Jihlavě šanci

Béčko SK Sigma nedalo Jihlavě šanci

foto: Petr Pelíšek

31. 10. 2021 - 12:51

Ve 14. kole (15. hraném) Moravskoslezské fotbalové ligy mělo béčko SK Sigma Olomouc doma na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu za soupeře béčko Jihlavy. Hanáci se do zápasu rozjížděli pozvolna, ovšem nakonec soupeře pořádně drtili. Hosté mohli být rádi, že prohráli jen tři jedna.

Z áčka šli hrát za béčko Jan Stejskal, Jakub Matoušek, Jáchym Šíp, Florent Poulolo a Antonín Rúsek. A bylo to znát. Po prvních rozjížděcích minutách už se hrálo prakticky jen na jednu branku a byla to ta hostů. První gól dal ve 22. minutě po přihrávce Růska Šíp. Další šance Sigma nějaký čas nevyužívala. Rozhodčí pak hostům odpustil penaltu za faul na Růska. Ale mrzet to Sigmu nemuselo, ve 45. minutě dal druhou branku Růsek. A když se osm minut po pauze parádně trefil Matoušek, bylo definitivně rozhodnuto. Sigma pak valila na hosty jeden útok za druhým, Růsek a Beňa trefili břevno, spoustu tutovek zůstalo bez využití. Tři minuty před koncem hosté snížili, ale na konečný výsledek to už nemělo žádný vliv.

„V úvodu zápasu nám trošku vázla kombinace, ve finální fázi jsme byli zbrklí a moc spěchali. Pak se hráči zklidnili a výsledkem byly dvě branky do přestávky. Měli jsme hodně další šancí, ale hosty podržel brankář. Rozchytali jsme ho, byl snad nejlepším hráčem na hřišti,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – Jihlava B 3:1 (2:0)

Branky: 22. Šíp, 45. Růsek, 53. Matoušek - 87. Lokvenc. Rozhodčí: Rosický – Havlín, Slováček. ŽK: Galus – Chocholatý. Diváci: 100.

SK Sigma B: Stejskal – Slavíček, Poulolo, Kotouč (70. David), M. Galus (60. Beňa)– Matoušek, Langer, Grygar (79. Bednár), Spáčil, Šíp (60. Hadaš)– Růsek (70. Piňa Mujica). Trenér Augustin Chromý.

Další články