Zde může být vaše reklama.

Rozhodli po přestávce Béčko SK Sigma porazilo Kozlovice

Béčko SK Sigma porazilo Kozlovice

foto: Petr Pelíšek

12. 02. 2020 - 19:51

Třetiligové béčko SK Sigma Olomouc sehrálo přípravní utkání s dalším divizním soupeřem. Na stadionu v Řepčíně svěřenci trenéra Augustina Chromého porazili Kozlovice o tři branky, když všechny padly ve druhém poločase.

Už v první půlce měla Sigma mnoho šancí jak ze hry, tak ze standardních situací. Sedm minut před přestávkou trefil Diblík pravou tyčku. Minut po změně stran prostřelil Baďura brankáře a Sigma vedla. V 72. minutě zvýšil po průniku Pavelky zprava na první tyčce Voleský. A pak deset minut před koncem po hlavičce Voleského, kterou vykopl na brankové čáře Řehák, dorazil Pavelka na konečných tři nula.

„Vždycky je to otázka času se soupeřem, který nás dobře napadal. Kozlovice jsou na postup, bojovaly o něj i v minulé sezoně hrají velmi dobře, určitě jim chyběl náš odchovanec Peťa Nekuda, který nám svoji sílu ukázal v létě. Po přestávce jsme se už střelecky prosadili, ale na produktivitě musíme pořád pracovat. Byla tam spousta situací, ve kterých musíme být rozhodnější, a s tím pak přijde efektivita,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý. V sestavě mu sházel stoper Jan Kotouč, kterého pošetřil. „A stejně tak i hráče, co už jsou v pořádku, ale předtím chyběli, to jsou Diblík, Grygar a Grečmal,“ podotkl Chromý.

Další zápas hraje béíčko SK Sigma proti Žilině B v sobotu v Řepčíně od 12.00.

SK Sigma Olomouc B – FK Kozlovice 3:0 (0:0)

Branky: 46. Baďura, 72. Voleský, 80. Pavelka.

SK Sigma B: Trefil – Diblík (46. Pavelka), David, Neuer, Beňa – Grečmal (46. Voleský), Spáčil, Grygar (46. Vymětalík), Vybíral, M. Galus – Baďura. Trenér Augustin Chromý.

Další články