Zde může být vaše reklama.

Zápas o čelo Béčko SK Sigma porazilo Kroměříž

Béčko SK Sigma porazilo Kroměříž

foto: Petr Pelíšek

17. 04. 2022 - 12:44

V kole Moravskoslezské fotbalové ligy hrálo béčko SK Sigma Olomouc na hřišti číslo 2 Andrově sportovního areálu proti Kroměříži. Duel druhého s prvním v tabulce skončil zaslouženou výhrou domácích. Sigma vyhrála dva nula, branky dali Štěpán Langer a Glib Buchal.

Za béčko nastoupili áčkaři Juraj Chvátal, Filip Uriča, Jan Sedlák, Jáchym Šíp, Jan Fiala a Jakub Yunis. A už ve druhé minutě mohlo být s nimi a jejich spoluhráči zle. Sám na bránu šel po kiksu defenzivy Lhotecký, ale gólman Stoppen Sigmu skvělým zákrokem podržel. Pak ještě hosté několikrát zazlobili, ale postupem času se začali Olomoučtí čím dál více prosazovat. Branku Fialy rozhodčí, těžko tipovat z jakého důvodu, neuznali. Ale přesto do pauzy Sigma vedla. V nastaveném čase sudí odpískal pokutový kop za faul na Uriču. Langrovi penaltu brankář vyrazil, ale na dorážku už nestačil.

Sigma pak rozhodla o výsledku výtečným vstupem do druhé půlky. Šipovu tutovku ještě stačil gólman vyrazit na roh, ale po něm dal na dva k nule Buchal. Vzápětí měl gól na noze Uriča, pak střílel nebezpečně Langer. Ale stav už se nezměnil. Ani po jasné šanci Piňi Mujici nebo pár závarech před olomouckou brankou při závěrečném pokusu hostů o zvrat.

SK Sigma Olomouc B – Kroměříž 2:0 (1:0)

Branky: 45 + 3. Langer, 52. Buchal. Rozhodčí: Dorušák – Drozdy, Tomanec. ŽK:Matoušek, Jeleček. Diváci: 200.

SK Sigma B: Stoppen – Chvátal, David, Bednár, Sláma – Uriča (72. Piňa Mujica), Sedlák, Langer (86. Grečmal), Šíp (64. M. Galus)– Fiala (46. Buchal), Yunis. Trenér Augustin Chromý.

Další články