Zde může být vaše reklama.

Baďura dal hattrick Béčko SK Sigma si zastřílelo proti Rýmařovu

Béčko SK Sigma si zastřílelo proti Rýmařovu

foto: Petr Pelíšek

25. 07. 2020 - 12:47

Přípravné utkání proti divizní Jiskře Rýmařov sehrálo v sobotu dopoledne třetiligové béčko SK Sigma Olomouc. Hanáci rozhodli rychlým nástupem, soupeři dalo sedm branek, hattrick vystřílel útočník Rostislav Baďura.

Béčku Sigmy to šlo proti Rýmařovu rychle. Ve 3. minutě proměnil penaltu po faulu na Vybírala Baďura. Pak dali branky Šidlík a Hapal, takže za dalších deset minut už to bylo o tři. Hosté moc olomouckou defenzivu nezlobili, ale více branek už v prvním poločase nepadlo. Gólů ale bylo dost po změně stran. Nejprve Baďura zkompletoval hattrick a potvrdil, že se dostává do bývalé formy. Šestou branku dal Bednár, ale nebylo to vše. V posledních třech minutách padly tři branky. Gólů hostujících Jeřábka a Furika proložila trefa Šidlíka po povedené akci Fialy.

„Dali jsme hodně gólů, pak si už chtěl dát branku každý, to je přirozené. Na hráče jsem tlačil, aby pokračovali standardně, jenže se nám to vymstilo v závěru, když jsme dvakrát zbytečně inkasovali po podcenění dvou situací. To se nesmí opakovat. Teď nás čekají zápasy s Třincem a Ústím nad Orlicí, to budou kvalitnější soupeři a potom v soutěži také. Takže tam pro nějaký laxní přístup není prostor, takovou lajdáckost každý potrestá. Některé věci se ale zlepšují, například útočník Baďura se zlepšuje, už se neuspokojí jen tím, že dá jeden gól. Jeho zapojení do hry je větší a odměnou mu byly tři branky,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

Další zápas hraje SK Sigma B ve středu 29. července v Třinci (10.30)-

SK Sigma Olomouc – Jiskra Rýmařov 7:2 (3:0)

Branky: 3. (pen.), 48. a 63. Baďura, 5. a 89. Šidlík, 13. Hapal, 70. Bednár – 88. Jeřábek, 90. (pen.) J. Furik. Rozhodčí: Ehrenberger. Diváci: 150.

SK Sigma B: 1. poločas: Trefil – Diblík, Kotouč, David, M. Galus (75. Šidlík) – Vybíral, Hausknecht, Spáčil, O. Hapal, Šidlík – Baďura. 2. pol.: Obzina – Twardzik, Pavelka, Neuer, Bednár – Grečmal, Hausknecht, Grygar, O. Hapal, Vybíral – Baďura (69. Fiala). Trenér Augustin Chromý.

Další články