Zde může být vaše reklama.

Golenkov dal gól Béčko SK Sigma v první přípravě remizovalo

Béčko SK Sigma v první přípravě remizovalo

foto: Petr Pelíšek

10. 07. 2021 - 20:59

Premiérový zápas přípravy na novou sezonu v Moravskoslezské lize dnes dopoledne odehrál tým SK Sigma Olomouc B. Za soupeře mělo béčko z Hané doma béčko Zbrojovky Brno. Skončilo to nerozhodně, branku Sigmy dal z penalty ruský útočník Jegor Golenkov, který je v klubu na zkoušce.

„Zahájení přípravného období, bylo náročné, jelikož jsme měli dvoufázové tréninky. Kvůli tomuto náročnému programu jsme sestavili dvě jedenáctky, a to tak, aby každý hráč odehrál poločas,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý. „V této části přípravy je to spíše o kondici, kterou jsme dnes, myslím, prověřili dostatečně,“ podotkl.

Stav se poprvé měnil po půlhodině hry. To byl ve vápně faulován Golenkov a sám nařízenou penaltu proměnil. Hosté pak srovnali v pětašedesáté minutě.

„Jsem především rád, že si kluci zahráli s chutí. Bylo vidět, že po pauze mají do fotbalu chuť, a to je dobře, jelikož nás čeká nabitý program,“ řekl Chromý.

Další přípravný zápas hraje SK Sigma B doma v úterý 13. července proti Otrokovicím (17.00).

SK Sigma Olomouc B – FC Zbrojovka Brno B 1:1 (1:0)

Branky: 30. (pen.) Golenkov – 65. Yosi.

SK Sigma B: 1. poločas: Trefil – Grečmal, Kotouč, Sklenář, M. Galus – Hadaš, Spáčil, Vymětalík, Fiala, Kašpárek – Golenkov. 2. pol.: Trefil (60. Machalický) - Slavíček, Bednár, Černý, Šidlík – Ricardo, Nováček, Grygar, O. Hapal, Uriča – L. Galus. Trenér Augustin Chromý.

Další články