Zde může být vaše reklama.

Nerozhodné derby Béčko SK Sigma vstoupilo do sezony remízou s Baníkem

Béčko SK Sigma vstoupilo do sezony remízou s Baníkem

foto: Petr Pelíšek

01. 08. 2021 - 13:16

V 1. kole Moravskoslezské fotbalové ligy mělo béčko SK Sigma Olomouc doma na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu za soupeře Baník Ostrava B. Hanáci po prvním poločase prohrávali o dvě branky, pak stav otočili, ale v nastavení o výhru přišli.

Oba týmy nastoupily posíleny o hráče áčka, o něco více jich bylo na olomoucké straně. Proto bylo mírné překvapení to, že Sigma po prvním poločase o dvě branky prohrávala. Nejprve po ztrestali hosté ztrátu Slaměny ve středu pole, pak v nastavení prvního poločasu nedorozumění v obraně. Domácí ale na začátku druhého poločasu rychle srovnali. Trefili se Fiala a Grečmal a bylo to dva dva. Šest minut před koncem přidal třetí branku Sigmy po kiksu brankáře Chytil. Ale výhra nebyla Olomouckým přána. V nastaveném čase nesedl Beňovi odkop, trefil jen do Jemelky, od kterého se míč odrazil do vlastní brány.

„Po prvním poločase bych výsledek tři tři bral. Ale zápas skončil tak, jak se vyvíjel, v podstatě jsem si dali vlastní góly. Z toho pohledu jsou kluci nešťastní. Myslím, že to bylo v prvním poločase naprosto vyrovnané, byli v tom dešti lepší defenzivy než ofenzivy,“ řekl trenér SK Sigma Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – Baník Ostrava B 3:3 (0:2)

Branky: 51. Fiala, 56, Grečmal, 84. Chytil – 36. Jaroň, 45+1 Smékal, 90+1 vlastní Jemelka. Rozhodčí: Kostelník – Vostrejž, Hudec. ŽK: Chytil, Grygar – Zálešák. Diváci: 123.

SK Sigma B:  Stoppen – Grečmal (88. Bendár), Kotouč, Jemelka, M. Galus (84. Beňa)- Langer, Spáčil, Slaměna (46. Grygar), Šíp (46. Uriča) – Fiala (75. Slavíček), Chytil. Trenér Augustin Chromý.

Další články