Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE chce proti Ostravě stvrdit záchranu

BK REDSTONE chce proti Ostravě stvrdit záchranu

foto: Petr Pelíšek

29. 03. 2022 - 14:30

Poslední domácí utkání sezony čeká ve středu 30. března od 18 hodin basketbalisty BK REDSTONE Olomoucko. V předposledním kole nadstavby přivítají Ostravu, a pokud zvítězí, zajistí si definitivně účast mezi domácí elitou i pro příští ročník. Klub opět nebude vybírat vstupné a zdarma bude také pivo a nealko.

„Všichni víme, o co jde a tomu bude odpovídat náš výkon. Soupeři o nic nejde a bude hrát uvolněně. S tím si musíme poradit. Čeká nás psychicky hodně náročný duel. Ale elitní soutěž chceme udržet za každou cenu,“ burcuje tým Olomoucka kouč Miljan Čurovič.

Nová huť se pomalu připravuje na předkolo play – off a v minulých zápasech nechali odpočívat jindy hodně vytížené hráče. Naposledy v Jindřichově Hradci nenastoupili rozehrávači Ubilla a Nábělek. „Kdo na druhé straně palubovky nastoupí, není náš problém. Ostrava v sezoně opakovaně ukázala, že má kvalitní hráče, my jsme zase v posledních třech vzájemných zápasech dvakrát vyhráli a jedno utkání rozhodlo až prodloužení. Rozhodně se nemusíme soupeře bát. Pokud na hřišti ukážeme, co umíme, máme velkou šanci rozloučit se s našimi fanoušky výhrou,“ míní Čurovič.

Další články