Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE hraje doma proti Kolínu

BK REDSTONE hraje doma proti Kolínu

foto: Petr Pelíšek

21. 09. 2021 - 10:06

Kolínský bronzový medailista z poslední sezony bude druhým soupeřem BK REDSTONE Olomoucko v novém ročníku Kooperativa NBL. Klub z Polabí vstoupil do sezony s podobnými ambicemi jako v minulém ročníku, proto se v Čajkaréně očekává hodně kvalitní podívaná. Hraje se ve středu 22. září od 18 hodin.

„Náš soupeř ukázal svoji kvalitu hned v prvním utkání sezony, ve kterém s Nymburkem prohrál pouze o pět bodů a dlouho vedl. To si zasluhuje respekt. Ovšem také náš tým se neustále zlepšuje a věřím, že zdaleka nejsme na našem limitu. Proto si myslím, že i tak kvalitního protivníka můžeme porazit,“ řekl trenér BK REDSTONE Olomoucko Robert Skibniewski.

„Musíme si pohlídat kolínskou střelbu z dálky. Díky úspěšným trojkovým pokusům se v minulé sezoně dostal až na třetí místo a bude v tom pokračovat. Potvrdilo se to hned v prvním zápase, kdy dali čtrnáct trojek z pětatřiceti pokusů. Nesmíme soupeře pustit k otevřeným a snadným střelám,“ podotkl.

Domácí kabina doufá, že domácí palubovku opět uhájí. Hráči jsou přesvědčeni, že půjdou na kvalitního soupeře, který se však dá porazit. „V paměti máme náš poslední vzájemný zápas, ve kterém jsme prohráli o jediný bod. Rozhodla až trojka Adama Číže v poslední minutě, na kterou jsme mohli odpovědět. Poslední střela utkání ale body nepřinesla. I tak víme, že s Kolínem můžeme hrát naprosto vyrovnanou partii a myslet na vítězství. Pro to si půjdeme,“ řekl kapitán Lukáš Feštr.

Další články