Zde může být vaše reklama.

Začínají odvety BK REDSTONE jede do Jindřichova Hradce

BK REDSTONE jede do Jindřichova Hradce

foto: Petr Pelíšek

05. 11. 2021 - 21:21

V rychlém tempu pokračuje basketbalová Kooperativa NBL , ve které o své místo na slunci bojuje také celek BK REDSTONE Olomoucko. Týmu se úvodní polovina základní části nevyvedla a v tabulce je na jedenáctém místě. Do další fáze sezony vstoupí 5. listopadu od 18 hodin utkáním na půdě posledního Jindřichova Hradce.https://www.bkredstone.cz/

„Pro oba týmy to bude nesmírně důležitý zápas. Shodně máme jedno vítězství, jeden ze soupeřů získá druhé, což může ovlivnit další pokračování soutěže. Úspěch může sezonu zlomit k lepšímu. Pochopitelně si přeji, abychom byli na konci šťastnější.  Psychicky to bude hodně náročné, na to se musíme připravit. Po příchodu dvou nových hráčů se nám trošku rozšířila rotace, to nám pomůže. Čeká nás bitva, v níž cítíme šanci na úspěch,“ říká trenér BK REDSTONE Robert Skibniewski.

Jindřichův Hradec na první vítězství v sezoně čekal až do desátého kola, kdy v domácím prostředí porazil 92:90 silné Pardubice. „Oproti začátku soutěžního ročníku udělali některé změny v sestavě, jsou silnější,“ uznává Skibniewski, kterému kvůli zdravotním problémům bude chybět Dominik Štěpán.

Další články