Zde může být vaše reklama.

Reagují na krizi BK REDSTONE mění trenéra, končí dva hráči

BK REDSTONE mění trenéra, končí dva hráči

foto: Petr Pelíšek

11. 11. 2021 - 15:31

Basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko čekají v Kooperativa NBL na výhru deset zápasů. Na černou sérii reagovalo vedení klubu, odvolalo hlavního kouče a také z kádru vyřadilo dva hráče. Trenér Robert Skibniewki skončil, navíc vedení klubu současně ukončilo smlouvy s Kennethem Carpenterem a Darrellem Davisem, který na Hané odehrál pouze dvě utkání. Nový trenér by měl převzít tým na začátku příštího týdne.

„Sezona utíká hodně rychle a série porážek se natahuje. Rozhodli jsme se pro změnu a věříme, že pomůže. Robertu Skibniewskému děkujeme za odvedenou práci a přejeme jen to nejlepší v další kariéře,“ řekl generální manažer BK REDSTONE Libor Špunda s tím, že končí i dvě zámořské posily. „Čekali jsme, že budou většími oporami,“ řekl Špunda.

V příštím kole v Kolíně tým povede asistent Michal Pešta se sportovním manažerem Michalem Pekárkem, půjde o dočasné řešení. „Jednáme o obsazení postu hlavního trenéra, věřím, že kouč převezme mužstvo na začátku příštího týdne a dostane možnost si vybrat posily,“ poznamenal generální manažer klubu.

Další články