Zde může být vaše reklama.

Jsou v reprezentaci Čtyři hráči SK Sigma v nominaci U 19

Čtyři hráči SK Sigma v nominaci U 19

foto: Petr Pelíšek

27. 09. 2021 - 21:17

Fotbalu se blíží druhá reprezentační přestávka a spolu s tím jsou také postupně zveřejňovány nominaci. Týkat se budou, jako obvykle, i hráčů SK Sigma Olomouc. Zatím se objevili v nominacích do národních týmů U 19 a U 18.

V nominaci repre U 19 jsou z SK Sigma brankář Tadeáš Stoppen a útočníci Jáchym Šíp, Filip Uriča a Matěj Hadaš. Poslední jmenovaný paradoxně mezi obránci, přesně na ten post byl trenérem Holoubkem na předchozím srazu poslal do hry …  Devatenáctku čeká základní fáze kvalifikace ME 2022, v ní bude hrát s Kazachstánem, Severním Irskem a Dánskem. První a třetí zápasy odehraje v Opavě, druhé utkání ve Frýdku-Místku. První zápas má výkop v 18.00, druhý a třetí shodně v 15.00.

V nominaci repre U 18 na mezinárodní turnaj v Chorvatsku jsou z SK Sigma brankář Richard Bílý a záložník Matěj Mikulenka. V listině náhradníků pak figuruje záložník Simon Studený. Český výběr se postupně utká s Dánskem, Belgií a Chorvatskem. Všechny své zápasy odehraje v Medulinu. První dva mají výkop v 15.30, poslední už v 11.00.

V repre U 20 k přípravným zápasům proti Rumunsku a Anglii není z hráčů SK Sigma ani jediný, v listině náhradníků figuruje obránce Filip Slavíček.

Další články