Zde může být vaše reklama.

Příprava na novou sezonu Devatenáctka SK Sigma porazila Slovácko

Devatenáctka SK Sigma porazila Slovácko

foto: Petr Pelíšek

03. 06. 2020 - 17:19

Po duelech proti brněnské Zbrojovce měl tým SK Sigma Olomouc U 19 na programu další přípravný zápas. Na stadionu v Řepčíně měla devatenáctka za soupeře 1.FC Slovácko. A zvítězila o dvě branky.

V úvodu utkání byli aktivnější hosté, ale s přibývajícím časem se Sigma rozjela do obrátek a nakonec se dohrávalo s její drtivou převahou. A Slovácko mohlo být nakonec rádo, že prohrálo pouze o dvě branky.

„Nechci utkání hodnotit nějak kriticky, je to ještě takové syrové. Je znát, že pauza byla dlouhá a zápasové vytížení s míčem klukům chybělo. Takže nedostatky z hlediska spolupráce a organizace hry tam byly. Je pozitivní, že máme na čem stavět, vidím v týmu potenciál. A navíc máme dost prostoru do začátku sezony, abychom se dobře připravili,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

Další zápas hraje SK Sigma U 19 opět v Řepčíně v sobotu, bude to proti Pardubicím (11.00).

SK Sigma Olomouc U 19 – 1. FC Slovácko U 19 3:1 (2:1)

Branky: 21. Špatný, 41. Kašpárek, 52. Galus. Rozhodčí: Milek.

SK Sigma U 19: 1.poločas: Stoppen - Vítek, Černý, Sklenář, Judas – Raclavský, Vybíral, Fabianek, Hadaš, Špatný - Kašpárek. 2. pol.:Vitásek - Waclawik, Černý, Coufal, Slavíček - Nováček, Vymětalík, Mikulenka - Hadaš (62. Špatný), Galus, Vyhlídal. Trenér Tomáš Janotka.

Další články