Zde může být vaše reklama.

Mezinárodní příprava Devatenáctka SK Sigma porazila Trnavu

Devatenáctka SK Sigma porazila Trnavu

foto: Petr Pelíšek

28. 01. 2020 - 14:36

Čtvrtý přípravný zápas hrál dnes tým SK Sigma Olomouc U 19. Na umělce v Řepčíně měla devatenáctka za soupeře slovenský Spartak Trnava. Po prvním poločase vedla a gól a o gól také vyhrála utkání.

Sigma šla do vedení sedm minut před pauzou, to se prosadil Řezník. Další možnosti domácí nevyužili, což hosté ztrestali dvěma góly a v 62. minutě stav otočili. Nebylo to na dlouho, závěr patřil domácím. V 78. minutě srovnal hlavou Šidlík a za další čtyři minuty dal vítěznou branku střelou k levé tyčce Malacka.

„Jak jsem byl po sobotním utkání s Hranicemi na kluky kritický, tak si to vzali za své. Utkání bylo povedené, měli jsme tam plno podařených akcí, vrcholem toho snažení byl vítězný gól. Cením si toho, že i když jsme prohrávali, tak tým šlapal dál a výsledek jsme otočili, i přesto, že šlo o přípravný zápas, chtěli kluci vyhrát. Takže střetnutí se mi líbilo, v herní kvalitě i bojovnost. Samozřejmě nejsem spokojený s tím, že jsme dostali gól po standardní situaci. Na to se musíme zaměřit, protože na podzim jsme dostali třetinu gólů právě po standardních situacích. Ale jinak musím kluky pochválit za to, jak pracovalo, jak chtěli hrát, s jakou chutí hráli přesto, že jsou ještě v únavě a budou v únavě,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka

SK Sigma Olomouc U 19 – Spartak Trnava U 19 3:2 (1:0)

Branky: 38. Řezník, 78. Šidlík, 82. Malacka. Rozhodčí: Slota.

SK Sigma U 19: 1. poločas: Stoppen - Twardzik, Sklenář, Bednár, Řezník - Nováček, Vymětalík, Fiala - Hausknecht, Galus, Hadaš. 2. pol.:  Stoppen - Twardzik (68. Javora), Pavelka, Sklenář, Řezník (68. Bednář) - Nováček (68. Hadaš), Vymětalík, Fiala (65. Hausknecht) - Malacka, Galus (68. Moussa), Šidlík. Trenér Tomáš Janotka.

Další články