Zde může být vaše reklama.

Jasná záležitost Devatenáctka SK Sigma přestřílela Duklu

Devatenáctka SK Sigma přestřílela Duklu

foto: Petr Pelíšek

04. 02. 2022 - 16:07

Doma na stadionu v Řepčíně hráli dnes po poledni fotbalisté SK Sigma Olomouc U 19. Po vyrovnaném prvním poločase se nakonec zápas změnil v devítibrankovou přestřelku, kterou o tři góly vyhrál domácí celek.

Sigma vedla po dorážce Špangra, ale jinak jí první půlka moc nesedla. Dukla zlobila a povedlo se jí po půlhodině hry srovnat. Druhá půlka byla na branky bohatší. Chvilku po pauze trefil Mikulenka pravou tyčku. Přišel za to trest a Dukla vedla. Pak srovnal Coufal z přímého kopu. Další šance Sigma nedala a hosté to znovu trestali a šli do vedení. Na tři ti potom vyrovnal Studený. Závěr patřil Sigmě, která přidala tři branky a mohli jich být i víc.

„Byl to divoké zápas. S prvním poločasem jsem byl výrazně nespokojený. Druhý už se vyvíjel trošku jinak z hlediska organizace hry, aktivity a herní kvality. Cením si toho, že kluci se dokázali zakousnout, měli velkou ochotu pracovat a odměnou bylo plno gólů. Dvakrát jsme prohrávali, ale nakonec jsme z toho udělali jednoznačný výsledek,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka. „Měli jsme i další šance, skóre mohlo být výraznější.  Bylo hlavně důležité, že jsme nesložili zbraně a dokázali najít gólovou odpověď. Záměr bylo ještě rozložit trošku síly, protože tento týden jsme měli náročný. Bylo vidět, že chvíli trvalo, než jsme se dostali do tempa. A pak už jsem měli ve druhém poločase výraznou převahu,“ podotkl.

SK Sigma Olomouc U 19 – Dukla Praha U 19 6:3 (1:1)

Branky: 19. Špangr, 61. Coufal, 66. Studený, 72. Mikulenka, 74. Michl, 86. Vyhlídal - 30. Novotný, 57. Bačiňský, 63. Kasal. Rozhodčí: Brázdil.
SK Sigma U 19: 1. poločas: Bílý - Paar, Dohnálek, Coufal, Stryk - Nízký, Cahel (38. Mikulenka), Studený - Saňák, Špangr, Vyhlídal . 2. pol.: Mazur - Saňák (75. Paar), Kadlec, Coufal (75. Dohnálek), Stryk - Mikulenka, Waclawik, Studený - Michl, Hřivnáč, Špangr (75. Vyhlídal). Trenér Tomáš Janotka.

 

Další články