Zde může být vaše reklama.

Padlo deset gólů Devatenáctka SK Sigma proti Novosadům

Devatenáctka SK Sigma proti Novosadům

foto: Petr Pelíšek

04. 02. 2020 - 19:46

Bohaté na góly bylo přípravné utkání mezi SK Sigma Olomouc U 19 a divizním FK Nové Sady. Na stadionu v Řepčíně padlo deset branek, osm dal domácí starší dorost.

Devatenáctka Sigmy hosty moc nešetřila a nebránila jí v tom ani pořádná přeháňka v závěru prvního poločasu. Jasnou převahu držela Sigma i gólově, to pětasedmdesát minut. Pak dvakrát v rychlém sledu inkasovala.

„Velká nespokojenost s tím, že jsme dostali dva góly. Bavíme se o tom, že musíme zlepšit defenzivu, myslím si, že do presingu na soupeřově polovině funguje dobře, tam se zdokonalujeme. Ale práce před vlastním pokutovým územím, respektive v něm, tam máme obrovské rezervy. Druhý poločas byly Nové Sady třikrát na naší polovině, daly z toho dva góly a ještě měly tutovku, tak s tím rozhodně spokojený nejsem,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka. „Ale kromě těchto situací se mi náš výkon líbil. Osm branek hovoří za vše, bylo tam mnoho dalších šancí, rozdíl měl být výraznější. Jsme rád, že se posouváme a že kluci zápas proti mužům zvládli tak, jak zvládli. A stejně tak jsem rád, že nás trošku pokopali, hráči si alespoň uvědomí, že musí rychle pracovat s balonem,“ podotkl Janotka.

Další přípravný zápas hraje SK Sigma U 19 v sobotu na stadionu v Řepčíně proti Podbrezové (12.00).

SK Sigma Olomouc U19 – FK Nové Sady 8:2 (3:0)

Branky: 16. a 21. Galus, 32. a 64. Šidlík, 71. a 88. Kašpárek, 60. Malacka, 67. Pavelka - 75. Smrček, 77. Andreev. Rozhodčí: Šteier.

SK Sigma: 1. poločas: Obzina - Twardzik, Pavelka, Javora, Slavíček - Nováček, Vymětalík, Fiala - Malacka, Galus, Šidlík. 2. pol.: Obzina (60. Stoppen) - Twardzik (60. Pavelka), Bednár, Sklenář, Řezník - Nováček (60. Fabiánek), Vymětalík (60. Javora), Hausknecht - Malacka (70. Fiala), Galus (60. Kašpárek), Šidlík. Trenér Tomáš Janotka.

Další články