Zde může být vaše reklama.

Remíza na start jara Devatenáctka SK Sigma získala ve Zlíně jen bod

Devatenáctka SK Sigma získala ve Zlíně jen bod

foto: Petr Pelíšek

19. 02. 2022 - 23:36

Fotbalisté SK Sigma Olomouc U 19 nevstoupili do jarní části celostátní ligy staršího dorostu plnohodnotně. Hráli ve Zlíně a zpět domů vezou jen jeden bod.

„Do prvního jarního mistrovského utkání, na půdě zachraňujícího se Zlína, jsme vstoupili velmi aktivně a s chutí. Soupeře jsme přehrávali a vytvářeli jsme si brankové příležitosti a standardní situace. Bohužel jsme z tohoto tlaku nedokázali vstřelit branku a naopak nás z brejku potrestali domácí. Celý první poločas dál probíhal v naší režii, ale bez překonání skvěle chytajícího domácího brankáře. Do druhého poločasu jsme šli s vírou v otočení skóre, ale podařilo se nám pouze vyrovnat. Utkání rozhodla naše malá efektivita v zakončení a tam odjíždíme zklamaní pouze s bodem,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

FC FASTAV Zlín U 19 – SK Sigma Olomouc U 19 1:1 (1:0)

Branky: 9. Hamalčík - 70. Mikulenka. Rozhodčí: Pochylý - Pospíšil, Koláček. ŽK: Novák, Kulíšek, Hönig – Saňák, Paar, Mikulenka. Diváci: 45.

SK Sigma U 19: Bílý – Sańák (82. Vyhlídal), Coufal, Michl, Dohnálek, Nízký, Fabiánek, Špangr (59. Hřivnáč), Stryk (91. Kadlec), Paar, Mikulenka. Trenér Tomáš Janotka.

Další články