Zde může být vaše reklama.

Hrají odvetu Druhé semifinále: Sigma jede do Liberce

Druhé semifinále: Sigma jede do Liberce

foto: Petr Pelíšek

29. 04. 2022 - 16:00

Poslední dubnový den hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc odvetná zápas semifinále skupiny střed FORTUNA:LIGY. Do Liberec jedou s výhrou jedna nula z domácího duelu, boj o postup začne Hanákům v 16.00.

První zápas Sigma doma na Andrově stadionu zvládla, vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem, rozhodl o tom už v 17. minutě útočník Mojmír Chytil. Byl to jeho sedmý gól v sezoně.  „Díky tomu máme jednobrankové vedení, ale jsme teprve na půli cesty. Venku nás ještě čeká náročné utkání. Kaňkou je zdravotní stav, kádru, který už začíná být kritický. Vypadli nám už před zápasem dva klíčoví hráči Lukáš Greššák a Honza Navrátil, pak se přidali Kryštof Daněk a Vít Beneš. To mi radost kalí. Věřím, že aspoň jeden z nich bude připravený a nebude to vážnější,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Marodka, to je věc, která Sigmu sužuje prakticky celou sezonu. Kromě již zmíněných hráčů jsou ještě bez možnosti zasáhnout do hry záložníci Jiří Spáčil a Jakub Matoušek, také útočník David Vaněček.

Utkání FC Slovan Liberec versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 30. dubna od 16.00 (rozhodčí Dominik Starý – Dan Vodrážka, Lukáš Machač).

Pravděpodobné sestavy
Liberec: Vliegen – Koscelník, Gebre Selassie, Purzitidis, Mikula – Havelka, Michal – Matoušek, Frýdek, Višinský  – Hilál. Trenér Luboš Kozel.
SK Sigma: Macík – Chvátal, Hubník, Jemelka, Vepřek – Zifčák, Breite, Sedlák, Zmrzlý – Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.

Další články