Zde může být vaše reklama.

Podaří se vyhrát? 14. kolo: Fotbalisté SK Sigma jedou do Jablonce

14. kolo: Fotbalisté SK Sigma jedou do Jablonce

foto: Petr Pelíšek

03. 11. 2023 - 15:00

Ve 14. kole FORTUNA:LIGY mají fotbalisté SK Sigma Olomouc zřejmý úkol. Potřetí v řadě je čeká soupeř ze spodku tabulky a na třetí pokus by s takových chtěli, a měli, zabodovat naplno. O výhru budou bojovat v Jablonci první listopadovou sobotu od 15.00.

Hanáci mají za sebou dva zápasy s mančafty ze spodku tabulky, které se jim nevyvedli. Remizovali 1:1 v Pardubicích, pak doma 0:0 se Zlínem. Nyní je čeká střetnutí v Jablonci, který je na 14. místě tabulky. Ale to by Sigmu neměli nějak klamat, naposledy totiž svěřenci trenéra Radoslava Látala vyhráli v Ostravě. To pod taktovkou středního záložníka Davida Housky, odchovance SK Sigma.

„Jablonec se v tuto chvíli zvedá. Respektujeme to, ale chceme tam zase uspět. Není to u něj jen otázka posledního zápasu. Viděli jsme jeho zápas v Plzni, kde vůbec nehrál špatně a byl to pro ně takový odrazový můstek. Byť prohráli i následující domácí zápas s Bohemkou, tak byli výrazně lepší. Podle všech statistik a ukazatelů měli brát tři body. Už tam ukázali zlepšenou výkonnost. Na Baníku to pak potvrdil i výsledkově,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Zranění jsou útočníci Antonín Růsek a Denis Kramář.

Zápas FK Jablonec versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 4. listopadu v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Filip Kotala, asistovat na pomezí mu budou Jakub Bureš a David Žurovec.

Jak nastoupí:
Jablonec: Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Houska, Kratochvíl - Čanturišvili, Martinec, Alégué - Krulich. Trenér Radoslav Látal.
SK Sigma Olomouc: Digaňa – Chvátal, Beneš, Pokorný, Zmrzlý – Navrátil, Pospíšil, Breite, Zorvan, Vodháněl – Juliš. Trenér Václav Jílek.

Další články