Zde může být vaše reklama.

Letos naposledy doma 15. kolo: Sigma hraje proti Jablonci

15. kolo: Sigma hraje proti Jablonci

foto: Petr Pelíšek

04. 11. 2022 - 15:00

Poslední letošní domácí mistrovský zápas odehrají fotbalisté SK Sigma Olomouc první listopadovou sobotu. Na Andrově stadionu nastoupí od 15.00 proti Jablonci.

Hanáci minulý týden prohráli v Teplicích. A pokud chtějí přezimovat na nějaké slušné pozici v tabulce, musejí, vzhledem k minimálním bodovým rozdílům, v posledních dvou kolech podzimu zabrat. Nejprve mají doma Jablonec, pak jedou do Brna. „Poslední domácí zápas před přestávkou je vždycky trochu určující pro následnou zimu z pohledu psychologie. Na druhou stranu je v naší lize při nevídaně vyrovnané tabulce důležitý opravdu každý zápas. Všichni si to uvědomuje. Rozhodně chceme pro naše fanoušky vyhrát," řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma.

V olomoucké sestavě budou vzhledem k zdravotnímu stavu nejspíš scházet brankář Matúš Macík a záložníci Lukáš Greššák s Denisem Ventúrou, ostatní hráči by měli být fit a připraveni nastoupit.

V dresu Jablonce se mohou představit dva odchovanci SK Sigma, jsou to obránce Michal Surzyn a záložník David Houska.

Utkání SK Sigma Olomouc versus FK Jablonec se hraje v sobotu 5. listopadu od 15.00 (rozhodčí Marek Radina – Dan Vodrážka, Lukáš Slavíček).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Trefil – Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý – Navrátil, Breite, Spáčil, Zifčák– Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.
FK Jablonec: Hanuš – Cools, Heidenreich, Akpudje – Šulc, Kratochvíl, Houska, Jovovič, Polidar - Chramosta, Sejk. Trenér David Horejš.

Další články