Zde může být vaše reklama.

Venkovní zápas 18. kolo: Fotbalisté SK Sigma dohrávají v Teplicích

18. kolo: Fotbalisté SK Sigma dohrávají v Teplicích

foto: Petr Pelíšek

20. 02. 2024 - 13:49

Uprostřed anglického týdne čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc dohrávka 18. kola FORTUNA:LIGY v Teplicích. Na podzim se zápas nemohl odehrát vzhledem k podmáčenému terénu.

Hanáci mají jednoznačný úkol. Vstoupit do jara se jim vůbec nepovedlo, špatně hráli v Liberci i doma proti Hradci Králové. „Cítíme, že se trochu propadáme. Logicky jeden bod ze dvou zápasů je při našich ambicích málo. Komplikace to je. V domácím prostředí už jsme strašně dlouho nevyhráli. Musíme to zastavit. Potřebujeme brát tři body a to nejlépe víckrát po sobě, pak máme reálnou šanci se k našim cílům dostat,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Zápas FK Teplice versus SK Sigma Olomouc začne ve středu 21. února v 17.30. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Marek Radina, asistovat na pomezí mu budou Jaroslav Kubr a Jiří Pečenka.

Jak nastoupí:
Teplice: Grigar  – Kričfaluši, Knapík, Mičevič – Bílek, Mareček, Trubač, Beránek, Labík – Fila , Gning. Trenér Zdenko Frťala.
SK Sigma Olomouc: Stoppen – Pokorný, Beneš, Novák – Křišťál, Ventúra, Breite, Zorvan, Vodháněl – Juliš, Singhateh. Trenér Václav Jílek.

Další články