Zde může být vaše reklama.

Letos naposledy venku 18. kolo: Sigmu čeká výjezd do Teplic

18. kolo: Sigmu čeká výjezd do Teplic

foto: Petr Pelíšek

08. 12. 2023 - 19:02

Poslední venkovní zápas letošního roku mají před sebou fotbalisté SK Sigma Olomouc. V 18. kole FORTUNA:LIGY čeká v tabulce páté Hanáky duel na stadionu v pořadí desátých Teplic. Hraje se v neděli od 15 hodin.

Minulý víkend se vzhledem ke sněžení a nezpůsobilým hracím plochám uskutečnily jen dva z osmi zápasů. Sigma v jednom z nich remizovala doma se Slováckem 1:1.

„Teplice mají dobře poskládaný tým. Řekl bych, že je trochu překvapení, že v tabulce jsou tam, kde jsou. Podle toho, jak hrají, by Tepličtí mohli pomýšlet i výš. Podzimní část se chýlí ke konci a my chceme veškerou sílu a motivaci poslat do posledních dvou zápasů. Chceme se určitě dostat přes 30 bodů a vytvořit si dobrou pozici do jara. Na to se snažíme nastavit hlavy hráčů a udělat pro úspěch maximum,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra a vedoucí mužstva SK Sigma.

Po trest za čtyři žluté karty bude v olomoucké sestavě chybět záložník Martin Pospíšil, na marodce jsou Jan Navrátil, Jan Vodháněl, Antonín Růsek a Denis Kramář.

Zápas FK Teplice versus SK Sigma Olomouc začne v neděli 10. prosince v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Marek Radina, asistovat na pomezí mu budou Jiří Kříž a Jiří Pečenka.

Jak nastoupí:

Teplice: Grigar - Cykalo, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Havelka, Knapík, Urbanec - Trubač - Gning, Jásir. Trenér Zdeňko Frťala
SK Sigma Olomouc: Digaňa – Vraštil, Beneš, Novák – Chvátal, Ventúra, Breite, Dele, Zorvan, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.

Další články