Zde může být vaše reklama.

Začíná ligové jaro 20. kolo: Fotbalisté SK Sigma míří do Liberce

20. kolo: Fotbalisté SK Sigma míří do Liberce

foto: Petr Pelíšek

09. 02. 2024 - 15:00

Konec zimní pauzy, začátek jarní části sezóny. Přesně takový je program FORTUNA:LIGY na následující víkend. Fotbalisté SK Sigma Olomouc budou hrát zápas 20. kola v Liberci v sobotu s výkopem v 15.00.

Hanáci jsou v krátké přípravě se dvěma soustředěními v cizině připraveni dobře. Hlavně v úvodu jara si budou muset zvykat na hru bez Ondřeje Zmrzlého, které přestoupil do pražské Slavie. „Z pohledu zdravotního stavu jsem si přípravu pochvaloval, dlouho už takový nebyla. Výsledkově jsme chtěli některé zápasy zvládnout lépe, ale trápila nás finální fáze. Celkově jsem ale s přípravou a přístupem hráčů spokojený, věřím, že to v Liberci prokážeme,“ řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma.

Na marodce jsou útočník Antonín Růsek a záložník Jan Navrátil, v nominaci nebudou ani brankář Jakub Trefil, stoper František Matys a útočníci Pavel Zifčák a Denis Kramář, kteří jsou s béčkem na soustředění v Turecku. A také Yunusa Muritala, který zatím v tomto roce ještě nefiguroval ani v jedno z přípravných zápasů SK Sigma.

Zápas FC Slovan Liberec versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 10. února v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ondřej Berka, asistovat na pomezí mu budou Jakub Hrabovský a Nikola Šafránková.

Jak nastoupí:
Liberec: Bačkovský - Mikula, Prebsl, Pourzitidis - Penner, Varfolomejev, Žambůrek, Ghali - Višinský, Kulenović, Tupta. Trenér Luboš Kozel.
SK Sigma Olomouc: Macík – Pokorný, Beneš, Novák – Chvátal, Ventúra, Breite, Zorvan, Vodháněl – Juliš, Singhateh. Trenér Václav Jílek.

Další články