Zde může být vaše reklama.

O první výhru jara 20. kolo: Sigma jede do Liberce

20. kolo: Sigma jede do Liberce

foto: Petr Pelíšek

17. 02. 2023 - 15:00

V úvodních třech jarních zápasech FORTUNA:LIGY uhráli fotbalisté SK Sigma Olomouc tři remízy. V první šestce, což je klubový plán, se Hanáci zatím drží. Ale aby tak tomu bylo i nadále, potřebují začít bodovat naplno. Ve 20. kole k tomu mají šanci v Liberci, kde hrají v sobotu do 15.00.

Sigma je šestá, má sedmadvacet bodů, osmý Liberec jen o dva méně. Naposledy Olomoučtí minulý víkend uhráli plichtu 2:2 s Hradce Králové. Cenné sice bylo, že dvakrát prohrávali, ale nesložili se z toho a dokázali srovnat, ale zisk jen jednoho bodu, to je málo. „Můžeme si říct, že tenhle bod asi nějakou hodnotu má. Pro mě osobně je to ale málo. Budeme to muset nahradit v nejbližším venkovním utkání,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

V olomoucké sestavě budou zdravotních důvodů chybět brankář Vilém Fendrych a obránce Juraj Chvátal.

Utkání FC Slovan Liberec versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 18. února od 15.00 (rozhodčí Michal Křepský – Zdeněk Dobrovolný, Milan Vyhnanovský).

Pravděpodobné sestavy
FC Slovan Liberec: Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Fukala, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Olatunji. Trenér Luboš Kozel.
SK Sigma Olomouc: Trefil – Vraštil, Beneš, Pokorný – Navrátil, Ventúra, Breite, Fortelný, Zmrzlý– Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.

Další články