Zde může být vaše reklama.

Poprvé na jaře doma 21. kolo: Fotbalisté SK Sigma hrají proti Hradci

21. kolo: Fotbalisté SK Sigma hrají proti Hradci

foto: Petr Pelíšek

16. 02. 2024 - 15:00

Fotbalistům SK Sigma Olomouc se vstup do jarní části FORTUNA:LIGY nepodařil. V Liberci prohráli 0:2. Odčinit to jistě budou chtít v letošním prvním domácím mistrovském utkání. Na Andrově stadionu nastoupí v sobotu od 15.00 proti Hradci Králové.

Trenér Václav Jílek po Liberci dobře věděl, že výkon jeho týmu neměl daleko nejen k ideálu, ale také ke svým průměrným možnostem. „Takto se určitě prezentovat nechceme a ani nemůžeme, máme nějaké ambice. Musíme si vše vyhodnotit s chladnou hlavou. Uvidíme, jaké budeme mít vůbec možnosti, někteří hráči nám z toho vypadli. Musíme změnit přístup, hlavně co se týče zápasového nastavení. A zvládnout utkání proti Hradci Králové,“ uvedl Jílek.

Zápas SK Sigma Olomouc versus FC Hradec Králové začne v sobotu 17. února v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Dalibor Černý, asistovat na pomezí mu budou Jan Paták a Jan Hurych.

Jak nastoupí:

SK Sigma Olomouc: Macík – Pokorný, Beneš, Novák – Chvátal, Ventúra, Breite, Zorvan, Vodháněl – Juliš, Singhateh. Trenér Václav Jílek.
Hradec Králové: Zadražil – Harazim, Čihák, Leibl – Čmelík, Kučera, Kodeš, Horák – Šašinka, Vašulín, Pilař. Trenér Václav Kotal.

Další články